Weir Skimmer 1300

Kestävä ja itsesäätävä LWS 1300 on erittäin suuritehoinen kauluskerääjä, joka on suunniteltu avomeren öljynkeräysoperaatioihin ja J/U-pyyhkäisykokoonpanoihin. LWS 1300 -kauluskeräimen leveä halkaisija, korkea kellunta-painosuhde ja vapaasti kelluva kaulus tarjoavat erinomaiset aallonseurantaominaisuudet ja käytettävyyden kaikissa ympäristöissä.

Keräin on valmistettu merialumiinista ja ruostumattomasta teräksestä. Lisäksi keräin on varustettu kolmella säädeltävällä alumiinikellukkeella. Laitteessa on itsesäätävä ylivuotokeräin alumiinisella keräysnokalla. Kun laitetta käytetään Lamorin napaletkukelan kanssa, käyttöönotto on helppoa ja turvallista, ja myös etäohjaus on mahdollista. Yksikkö voidaan vaihtoehtoisesti nostaa yhdestä ainoasta keskusnostosilmukasta.

Yksikkö on suunniteltu käytettäväksi öljynsiirtopumpun kanssa. Sen voi myös liittää imupumppuun tai -järjestelmään. Suositeltu pumppuosa on GTA tai MSP 150 -pumppu. LWS 1300 -laitteeseen voi vaihtoehtoisesti kiinnittää kaksi pumppua, GTA ja MSP 150. Näin keräimellä voi kerätä enemmän eri viskositeetin öljyjä, ja se tehostaa myös keräimen kapasiteettia. Lisävarusteena hankittavat tehokkaat potkurit parantavat keräimen liikkuvuutta J/U-pyyhkäisykokoonpanoissa.

Tekniset tiedot

Osan tunniste 266680
Pituus 2626 mm 103 tuumaa
Leveys 2214 mm 87 tuumaa
Korkeus 2190 mm 86 tuumaa
Paino 470 kg 1036 paunaa
Syväys 1420 mm 56 tuumaa
Kapasiteetti 360 m³/h* 1585 gpm*
Vapaan veden kertymä <30%

 

 
* Riippuu pumpun valinnasta.

Ominaisuudet ja Edut

  • Sopii kaikenlaisten öljytyyppien keräämiseen, mukaan lukien säänpieksemä raakaöljy
  • Itsesäätävä kaulusperiaate
  • Vankka ja kestävä alumiinirakenne
  • Irrotettavat ja säädeltävät kellukkeet on helppo puhdistaa ja varastoida
  • Modulaarinen keräin (useita pumppuvaihtoehtoja, potkureita ja harjoja)
  • Nosto napaletkulla tai yhdellä nostosilmukkakiinnityksellä

Sign up for our newsletter

Follow us on social media!