Minimax 25

Minimax 25 on uuden sukupolven kevyt ja modulaarinen öljynkeräin, joka on helppo kuljettaa ja koota. Minimax 25 on suunniteltu öljyn keräämiseen muun muassa sisävesissä, joissa ja rannikon läheisyydessä. Kannettavaa keräintä voi käyttää kaikissa maastoissa ja ympäristöissä, mukaan lukien arktiset olosuhteet ja kaukaiset sijainnit.

Minimax 25 koostuu vain kolmesta helposti koottavasta osasta: keräinrunko, keräyssuppilo ja harjamoduuli. Siksi keräin voidaan purkaa osiin alle minuutissa puhdistuksen ja huollon helpottamiseksi. Levy- ja rumpumoduuleja on saatavilla valinnaisina lisävarusteina.

Keräin käyttää Lamorin uuden sukupolven harjapyörätekniikkaa, jolla on suuri öljynkeräyskapasiteetti mutta johon kertyy vain vähän vettä (alle 2 %:n vapaan veden kertymätaso). Keräimen runko ja suppilo on valmistettu muovatusta polyetyleenistä. Ne ovat kevyitä, kestäviä ja helppoja puhdistaa. Keräin on täysin hydraulinen, ja sen tehontarve on alhainen. Yksikkö on tarkoitettu yhdistettäväksi tehokkaaseen imupumppuun tai imujärjestelmään.

Minimax 25 -keräimen 26,8 m³/h (118 gal/min) keräyskapasiteetti on Bureau Veritasin sertifioima. Lisäksi keräimen keräyssuhde ja -tehokkuus on testattu Ohmsettin testauslaitoksissa.

Tekniset tiedot

Osan tunniste 366078
Pituus 852 mm 34 tuumaa
Leveys 853 mm 34 tuumaa
Korkeus 464 mm 18 tuumaa
Paino 22.5 kg 50 paunaa
Syväys 128 mm 5 tuumaa
Kapasiteetti harjapyörällä 26.8 m³/h* 118 gpm*
Hydrauliikan virtaus 1-3 l/min 0.3-0.8 gpm
Hydraulinen paine 60-100 bar 970-1450 psi
Tehontarve <0.7hv
Vapaan veden kertymä harjalla <2%

 

* Kapasiteetti riippuu pumpun valinnasta

Ominaisuudet ja Edut

  • Kevyt laite on helppo kantaa
  • Helppo liitettävyys takaa nopean käyttöönoton
  • Edistynyt kahdeksan harjapyörän tekniikka mahdollistaa kevyen ja raskaan viskositeetin öljyjen keräämisen sekä alle 2 %:n vapaan veden kertymän
  • Alhainen syväys
  • Nopea asentaa ja purkaa puhdistusta/huoltoa varten, ei vaadi työkaluja
  • Modulaarinen keräin (harja, levy, rumpu)
  • Voidaan kytkeä imupumppuun/-järjestelmään

Sign up for our newsletter

Follow us on social media!