IPS Skimmer

Lamor Industrial Process Skimmer on öljynkeräysyksikkö teollisuuden ja käsittelylaitosten öljynkeräykseen. Laite on suunniteltu keräämään öljyä ja öljykalvoa sekä muita kelluvia tuotteita käsittelylaitosten säiliöistä.

Esimerkiksi teollisista käsittelyprosesseista valuva öljy tai hydrauliöljyvuodot kerätään keräyspäähän sähkötoimisella potkuriyksiköllä luodun virtauksen avulla. Potkurin nopeutta voi säätää helposti ohjauspaneelilla. Ilmaterää käytetään öljyn pyydystämiseen keräyspään sisällä, ennen kuin se poistetaan ilmakäyttöisillä poistolaitteilla. Kaikki prosessissa valunut öljy kerätään ja pyydystetään keräyspäähän, jonka ansiosta öljy ei valu järjestelmästä eikä öljyvuotoja synny.

Öljy poistetaan keräyspäästä paineilmakäyttöisellä poistolaitteella, jonka erityiset imusuuttimet poistavat pinnalta vain öljyn. Poistolaitteiden toistotiheyttä voi säätää vapaasti ohjauspaneelilla muutamasta sekunnista useisiin tunteihin.
Keräyspäässä on vain yksi liikkuva osa, joten se ei tarvitse lähes lainkaan huoltoa. Kaikki hauraat osat säilytetään IP 68 -luokan ohjauslaatikoissa, jotka ovat pölysuojattuja ja tiiviitä, joten ne kestävät jatkuvan upotuksen. Myös virtauspotkurille virtaa antavalla sähkömoottorilla on IP 68 -luokitus.

IPS AIR Mk II:n kelluvan öljyn käsittely ja keräys odottaa patentointia.

Tekniset tiedot

Kehyksen paino 90 kg 198.4 paunaa
Moottorimoduulin paino 35 kg 77.1 paunaa
Pituus 1520 mm 60 tuumaa
Leveys 1050 mm 41 tuumaa
Paino 125 kg 275.6 paunaa
Kapasiteetti 9.7 m³/h* 43 gpm*
Sähkövirta 1-ph., 230 V AC
Ilmansyöttö 6…8 baaria 87-116 psi
Lämpötilakestävyys -20…70 °C -4…158 °F

Ominaisuudet ja Edut

  • Valmistettu haponkestävästä 316 (HST) -teräksestä
  • Koko järjestelmän paino: vain 210 kg
  • Keräyspään säädeltävä tuloportti takaa paremman virtauksen
  • Säädeltävä potkurinopeus optimoi virtausnopeutta
  • Vaadittava sähkövirta: 1-vaiheinen 230 VAC
  • Nimellinen virrankulutus 150 W
  • Jatkuvalla ilmanpaineella toimiva ilmaterä

Sign up for our newsletter

Follow us on social media!