Heavy Boom Reels

Heavy Hydraulic Storage Reel HSR H-sarja on suunniteltu öljypuomien helppoon ja turvalliseen varastointiin, käyttöönottoon ja keräämiseen. HSR H -kela sopii kaikenlaisille puomeille tehden puomien käyttöönotosta satamissa ja aluksissa tehokasta.

Kelan kehikko on valmistettu korkealaatuisesta merenkestävästä teräksestä. Puola on valmistettu merialumiinista. Kela voidaan nostaa turvallisesti kaikilla neljällä sivulla olevista trukkiurista tai kelan kehikossa olevien nostokohtien avulla. Kela on suunniteltu sopimaan 10 jalan DNV-säiliön sisään. Se voidaan lukita ja kiinnittää joko kelalle tarkoitetuilla sidontapisteillä tai kiinteisiin ISO-säiliön kulmiin.

Puomia käytetään kahdella planeetta-alennusvaihteella ja hydraulimoottoreilla, mikä tekee sen toiminnasta tehokkaampaa. Kelan hydrauliikkaan rakennettu kuormanvalvontaventtiili lisää turvallisuutta käytön aikana. Hydrauliikkaletkut ja -komponentit on asennettu kelan puomien sisään niiden suojaamiseksi. Kelan mukana toimitetaan säilytykseen tarkoitettu suojakangas.
Kela täyttää 2006/42/EY-konedirektiivin vaatimukset. Nostokohdat on suunniteltu DNV 2.7.1 -standardin mukaisesti.

Ominaisuudet ja Edut

  • Kaksi planeettavaihdetta tarjoaa korkean väännön
  • Kuormanhallintaventtiili lisää turvallisuutta käytön aikana
  • 2 pisteen ja 4 nostokohdan asetelma takaa DNV 2.7.1 -standardin mukaisen turvallisen noston
  • Säiliökulmat helpottavat lukitusta/kiinnittämistä
  • Trukkiurat kaikilla neljällä sivulla
  • Sopii 10 tuuman DNV-säiliön sisään

Sign up for our newsletter

Follow us on social media!