Floating Oil Bladder U

LFT C-tyypin pallot ovat kestäviä kelluvia säiliöitä, jotka on suunniteltu öljyn tilapäiseen varastointiin. Säiliöt on tarkoitettu pääasiassa käytettäviksi merellä hinattavina säilytyspalloina, ja niitä voi käyttää myös maalla.

LFT C-tyypin säilytyspallot on valmistettu öljyn- ja polttoaineenkestävästä kankaasta, joka on päällystetty PU/PVC-muovilla. Koko valmistusmenetelmässä on käytetty vain hitsausta, joten säilytyspallot ovat paljon kestävämpiä verrattuna liimattuihin tai ommeltuihin säilytyspalloihin. Kaikki valmistuksessa käytetyt osat ovat merialumiinia.

Kunkin säilytyspallon mukana toimitetaan hinausvaljaat, jotka liitetään vahvistettuun kartionmuotoiseen päähän, PVC-palloventtiilit, valoteline ja ilmarakko kartionmuotoisella päällä. Turvallisuussyistä laitteen vakiovarustuksiin kuuluu paineenrajoitusventtiili. Täyteen ladatun pallon hinausnopeus on 6 solmua ja tyhjän pallon hinausnopeus on 12 solmua.

LFT C-tyypin säiliöiden ainutlaatuinen ominaisuus on lisävarusteena saatava erityinen tyhjennyskärki, joka on suunniteltu sopimaan kaikkiin Lamorin GTA-pumppuihin tyhjennyksen helpottamiseksi.

Katso lisätietoja Ladattavat tiedostot -osiosta löytyvistä tuoteselostusarkkien PDF-tiedostoista.

Ominaisuudet ja Edut

  • Vankka ja kestävä rakenne muovien hitsauksen ansiosta
  • Erittäin luja kangas
  • Pieni säilytyskoko tyhjennettynä
  • Toimitetaan kiinteän hinausjärjestelmän kanssa

Sign up for our newsletter

Follow us on social media!