28 helmikuun 2017

MOS-demonstraatio Halifaxissa

Lamor Corporation esitteli uuden öljyntorjuntajärjestelmän kanadalaisille öljyntorjuntaorganisaatioille

Shelton, Connecticut – 22. helmikuuta – Lamor Corporation esitteli helmikuun puolivälissä Halifaxissa Kanadassa uuden innovatiivisen tavan kerätä öljyä käyttämällä Lamorin meriöljyvuotoja puhdistavaa Sweeper MOS 15 Speed Skimming -järjestelmää. Demonstraatio järjestettiin yhteistyössä paikallisen edustajan, Griffin Engineered Systemsin kanssa johtaville kanadalaisille öljyntorjuntaorganisaatioille ja -yrityksille, joita edusti paikalla Eastern Canada Response Corporation (ECRC), Kanadan rannikkovartiosto, puolustusministeriö (DND), ALERT ja RMI Marine.

Huolimatta Halifaxin satamassa kyseisenä päivänä vallinneista ankarista sääolosuhteista – jopa 35 solmun tuulesta, lumisateesta, joka muuttui jäätäväksi sateeksi ja rakeiksi sekä lämpötilasta, joka vaihteli -4 ja +6 asteen välillä – MOS 15 -järjestelmän käyttöönotto sujui hyvin ja todisti järjestelmän tehokkuuden ja keräyskapasiteetin vaihtelevissa sääolosuhteissa.

Michael Hebb, Griffin Engineered Systemsin varamyyntijohtaja, kommentoi: “Asiakkaamme olivat kertoneet meille heidän kohtaamistaan haasteista lakaisujärjestelmien käytön aikana. Uskon, että kykenemme vastaamaan asiakkaidemme huoliin MOS Sweeperillä, jonka tarjoamme ylpeänä kanadalaisille asiakkaillemme Lamorin yhteistyön tuloksena. MOS Sweeper näytti, että se vastaa moniin esiteltyihin epäkohtiin. Laitteen vankka kellukemuotoilu takaa, että se on helpompi ottaa käyttöön, se kestää paremmin kovaa tuulta ja tarjoaa jatkuvan öljynpumppauksen keräysaltaasta hinauslaivaan. MOS Sweeperin muotoilun ansiosta sen käyttämiseen vaaditaan vain yksi alus, mikä lisää käsittelyn tehokkuutta ja öljynkeräystä jopa 4,5 solmun vauhdilla.”

Jacek Dabrowski, Marine Environmental Emergency Response Officer, OHM, Kanadan kansallisesta puolustusministeriöstä nautti demonstraatiosta ja piti laitteistoa erittäin lupaavana.

“Torjuntaorganisaationa pidän erittäin tärkeänä sitä, että pysymme ajan tasalla uusien laitteistojen ja teknologian kehityksestä.  Demonstraatio antoi oivan tilaisuuden tutustua MOS Sweeperin toimintaan lähemmin.  MOS Sweeperin käyttöönotto ja hinausoperaatio oli yksinkertaista, nopeaa ja sujuvaa.  Yhden ainoan aluksen käyttö puomisiivellä toimi hyvin.  Egersundin ja Lamorin henkilöstö vastasivat avoimesti kysymyksiin ja palautteeseen laitteesta.  Olemme tyytyväisiä, että osallistuimme demonstraatioon,” sanoi Robert Starkes, ECRC:n Manager Atlantic Region.

“Laitteistomme esitteleminen laitteiston käyttöympäristössä käyttämällä henkilöitä ja resursseja on hyvä keino todistaa laitteiston helppokäyttöisyys ja tehokkuus,” sanoi Dan Beyer, General Manager Lamor USA.

“Yhdessä nykyisen kasvustrategiamme kanssa olemme tehneet sopimuksen Egersund Groupin huippuluokan öljyntorjuntalaitteiston tarjoamiseksi ja mainostamiseksi maailmanlaajuisesti. Egersundin meriöljyvuotojen Sweeper-puhdistuslaitemallisto on tervetullut lisä öljyntorjunnan (OSR) laitevalikoimaamme. Sinua saattaa kiinnostaa, että MOS Sweeper perustuu troolauskalastusmenetelmään,” kertoi Lamorin toimitusjohtaja Fred Larsen.

Saavutettuaan huomattavan öljynkeräysennätyksen (96,4 %) NOFO:n – The Norwegian Clean Seas Association for Operating Companies – tekemissä testeissä, Lamor ja Egersund ovat hioneet järjestelmää entistä paremmaksi.

 

Oheistuotteet:

MOS 15

MOS 25

MOS 50

Sign up for our newsletter

Follow us on social media!