16 maaliskuu 2016

Lamorista tulee Egersund Groupin öljyntorjuntaratkaisujen tuotelinjan globaali toimittaja

Lamorista tulee Egersund Groupin öljyntorjuntaratkaisujen tuotelinjan globaali toimittaja

Egersund Groupin huipputasoisten öljyntorjuntavarusteiden maailmanlaajuisen toimituksen ja myynninedistämisen sopimus on solmittu. Sopimus kuvastaa hyvin Lamorin tämänhetkistä kasvustrategiaa. Egersund valmistaa jatkossakin omaa tuotelinjaansa, ja se työskentelee tiiviissä yhteistyössä Lamorin kanssa toimittaakseen tarvittavat varusteet markkinoille, joilla ne ovat välttämättömiä.

Egersundin meriöljyvuotojen (marine oil spill, MOS) talteenottoon tarkoitettu Sweeper on tervetullut lisä Lamorin öljyntorjuntavarusteisiin. Lamorin toimitusjohtaja ja pääjohtaja Fred Larsen kommentoi: ”Järeämpien varusteiden lisääminen varustevalikoimaamme on aina myönteistä kehitystä. MOS Sweeperin tehokkuus suurnopeuksisena yhden aluksen etenevänä järjestelmänä on jo kiinnittänyt asiakkaiden huomion ja poikinut useita esittelyjä, ja lukuisia järjestelmiä on jo toimitettu.”

MOS Sweeper -järjestelmä on tehnyt hämmästyttävän ennätyksen: NOFOn totuudenmukaisessa öljyä vedessä -harjoituksessa se kykeni ottamaan talteen 96,4 % öljystä. Tämä talteenottoprosentti ja Lamorin talteenottojärjestelmät, jotka keräävät 96 % öljystä, saavat yhdessä aikaan äärimmäisen tehokkaan ja nopean reagointijärjestelmän.
Lamor toimittaa Egersundille varustevalikoimansa tärkeitä osia, kuten keloja, voimalähteitä, keräimiä ja pumppuja, jolloin tämä voi valmistaa ja kehittää MOS Sweepersien tuotelinjaa.
”Lamor on öljyntorjuntavarusteiden globaali markkinajohtaja, joka on jo luonut vankkoja globaaleja suhteita. Nämä seikat yhdessä luotettavien varusteiden kanssa tekevät Lamorista täydellisen yhteistyökumppanin MOS Sweeperin myynninedistämistä silmälläpitäen”, Egersund Groupin toimitusjohtaja Bjørn Havsø kertoi.

Jos haluat lisätietoa, ota yhteyttä:
Lamor Corporation AB
Fred Larsen, President & CEO
puh. +358 400 906311
fred.larsen@lamor.com
www.lamor.com

Egersund Group
Bjørn Havsø, toimitusjohtaja
puh. +47 51 46 29 00
bh@egersundgroup.no
www.egersundgroup.no

Sign up for our newsletter

Follow us on social media!