17 elokuu 2020

Lamor tarjoaa korkealaatuisia maskeja COVID-19:ltä suojautumiseen

  – Lamor hyödyntää pitkäaikaista ympäristönsuojeluasiantuntemustaan henkilösuojaimiin.  – Lamorilla on lääketieteellisiä kasvonaamioita varastoituna Suomessa.   Suomi, Porvoo, 15.7.2020 – Lamor tarjoaa ostettavaksi lääketieteellisiä kasvo-nenäsuojuksia. Tarjonnassamme on KN95-luokituksen suojuksia sekä IIR-tyypin kertakäyttöisiä suojuksia. Maskit varastoidaan suomessa ja ovat toimitettavissa syyskuun puolivälistä alkaen. “Toimimme turvallisuusliiketoiminnassa ympäristöpalveluiden parissa ja henkilöstömme on aina käyttänyt henkilösuojaimia”, sanoo Lamorin globaalin liiketoiminnan...

 

– Lamor hyödyntää pitkäaikaista ympäristönsuojeluasiantuntemustaan henkilösuojaimiin. 

– Lamorilla on lääketieteellisiä kasvonaamioita varastoituna Suomessa.

 

Suomi, Porvoo, 15.7.2020 – Lamor tarjoaa ostettavaksi lääketieteellisiä kasvo-nenäsuojuksia. Tarjonnassamme on KN95-luokituksen suojuksia sekä IIR-tyypin kertakäyttöisiä suojuksia. Maskit varastoidaan suomessa ja ovat toimitettavissa syyskuun puolivälistä alkaen.

“Toimimme turvallisuusliiketoiminnassa ympäristöpalveluiden parissa ja henkilöstömme on aina käyttänyt henkilösuojaimia”, sanoo Lamorin globaalin liiketoiminnan kehitysjohtaja Brandon Buzarde. ” Oli selvää, että voimme käyttää asiantuntemustamme henkilönsuojaimien hankkimisessa ja käyttää sitä auttamaan sairaaloita, kouluja tai kuntia, jotka myös tarvitsevat tätä varustetta.”

Suomessa vuonna 1982 perustettu  Lamor on  erikoistunut ympäristöpalveluihin, kuten öljyvahinkojen torjuntaan, jätehuoltoon ja vedenkäsittelyyn. He ovat olleet aktiivisia Amerikassa yli 25 vuotta ja  auttaneet puhdistamaan suuronnettomuuksia, kuten Syvänmeren horisontin öljyvuotoa Meksikonlahdella.

 

IIR-maskin esite

KN95-maskin esite

Suojainten hinnasto

Asiakasraportti

 

Pysy turvassa korkealaatuisilla kasvonaamioilla

 

Lamor on hyödyntänyt pitkää suhdettaan luotettavien toimittajien kanssa hankkiakseen kahdentyyppisiä korkealaatuisia kasvonaamioita kilpailukykyiseen hintaan. Nämä naamiot on jo lähetetty Suomeen ja ne ovat saatavissa välittömään toimitukseen. Lamor on onnistunut hankkimaan suuren määrän kasvonaamioita, jotta ne voivat palvella suuria ja pienempiä asiakkaita.

KN95-suojanaamari sisältää viisikerroksisen suodatuksen ja on CNAS-sertifioitu.  IIR-tyypin kertakäyttöinen lääketieteellinen naamio on konfiguroitu tiukasti GMP-standardien mukaisesti jonka lisäksi se on CNAS-sertifioitu sekä SGS- ja MDD-testattu.  Naamarit on testattu monien tekijöiden suhteen, mukaan lukien seulonnan tehokkuus, hengitys- ja uloshengityskestävyys, syttyvyys ja materiaalin lujuus.

“Jotkin sairaalat ovat kohdanneet laatuongelmia tai jopa petoksia ostaessaan henkilösuojaimia. joten varmistamme että toimitamme vain korkealaatuisia tuotteita luotettavilta myyjiltä”, Buzarde sanoo. “Olemme varmistaneet tuotteiden sertifioinnin.”

 

Myös puhtaanapitopalveluita saatavilla

 

Maskien lisäksi käytämme vuosikymmenten ympäristönpuhdistuskokemustamme muillakin tavoin. Tarjoamme puhdistamiseen, desinfiointiin ja valvontaan liittyviä palveluita ympäristöille joita COVID-19 saattaa uhata. Teollisuuden-, kaupallisen alan ja julkisen sektorin asiakkaat puhdistavat ja desinfioivat Lamorin avulla WHO:n ja CDC:n ohjeiden mukaisilla menetelmillä.

“Suurimmaksi osaksi teemme epäpuhtauksien poistamista tai niiden hillitsemistä”,  Buzarde sanoo.  ”Tavoitteenamme on puhdistaa maailma ja vuosikymmenten asiantuntemuksemme hiilivetyjen poistamisessa auttaa meitä torjumaan koronavirusta.”

Jos haluat lisätietoja saatavilla olevista korkealaatuisista kasvonaamioista tai muista Lamorin tuotteista ja palveluista, ota meihin yhteyttä alla olevasta napista.

 

Osta nyt

Sign up for our newsletter

Follow us on social media!