24 marraskuu 2015

Lamor Perulle myönnettiin öljyntorjuntaoperaattorin lisenssi

Lamor Peru on saanut kattavan operaatiolisenssin öljyntorjuntaoperaattorina Perun vesialueilla. Perun rannikkovartioston 16.10.2015 myöntämän operaatiolisenssin ansiosta Lamor Peru voi tarjota palveluja kaikilla vesialueilla, joissa voi sattua öljyvuotoja, mukaan lukien satamat, terminaalit, jalostamot ja avomerellä sijaitsevat porauslautat.

“Tämä on erinomainen esimerkki Lamorin lupaamasta intensiivisestä työstä ja omistautumisesta parhaiden paikallisten ja kansainvälisten palvelujen tarjoamiseksi. Kyky toimittaa maailmanlaajuista tukea keskittymällä samalla paikallisiin operaatioihin on erittäin tärkeä osa sitoutumistamme asiakkaisiimme ja maapalloon,” sanoo Erick Monge, Lamorin Latinalaisen Amerikan myyntijohtaja.

“Tämän lisenssin saavuttamiseksi tarvittiin paljon työtä, aikaa ja energiaa. Kykenimme osoittamaan globaalien kapasiteettiemme lisäksi paikalliset kapasiteettimme Etelä-Amerikassa, ja erityisesti Perussa. Tämä on ensimmäinen kerta, kun yritys saa operaatiolisenssin maan kaikille merialueille, ja olemmekin erittäin ylpeitä tämän haasteen saavuttamisesta,” Monge lisää.

Erick Monge

Sign up for our newsletter

Follow us on social media!