11 maaliskuu 2016

Lamor & Markleen Julkistavat Maailmanlaajuisen Kumppanuuden

Lamor Corporation Ab ja Markleen Group ovat hiljattain allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen, joka saa aikaan globaalien markkinoiden kattavimman ja korkealaatuisimman öljyntorjunnan (oil spill response, OSR) ratkaisujen verkoston.

Kun Lamorin tämänhetkinen luotettavien varusteiden valikoima ja Markleenin innovatiivinen tuotelinja yhdistyvät, asiakkaille tarjolla olevien varuste- ja palveluvaihtoehtojen määrä lisääntyy. Markleen keskittyy entistä enemmän tuotantoon ja T&K:hon, kun taas Lamor tarjoaa jatkossakin laajan globaalin myynti- ja palveluverkoston, jota Markleenin kansainvälisten asiantuntijoiden kokemus ja taidot vahvistavat.

Markleenin avomeripuomijärjestelmät, suuret kelluvat varastosäiliöt ja imujärjestelmät antavat Lamorille mahdollisuuden toimittaa entistä tarkempia ja monipuolisempia ympäristöjärjestelmiä, joihin lukeutuvat myös huipputason avomeripakkaukset. Kahden markkinajohtajan asemassa olevan yhtiön välinen yhteistyö tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia kehittää öljyntorjuntaratkaisujen uutta sukupolvea ja tuoda ratkaisut saataville.

Fred Larsen, Lamorin pääjohtaja ja toimitusjohtaja, kommentoi:
”Lamorin ja Markleenin välinen sopimus vahvistaa Lamorin globaalia markkina-asemaa suurimpana ja innovatiivisimpana öljyntorjuntaratkaisujen toimittajana. Markleenin korkealaatuiset tuotteet ja tehokkaat huoltoprosessit laajentavat Lamorin asiakkailleen tarjoamien huippuvarusteiden sekä valmistusprosessien valikoimaa. Tämä on olennaista myös suuronnettomuuksien sattuessa. Uniboom-sarja ja hiljattain kehitetty vedenalainen puomi ovat esimerkkejä kehittyneistä ja ainutlaatuisista varustevaihtoehdoista, joita voimme nyt tarjota asiakkaillemme.”

Peter Øye, Markleenin toimitusjohtaja ja pääjohtaja, kommentoi:
”Lamorin globaali myyntiverkosto ja markkinajohtajuus tarjoavat mahtavan jakelukanavan Markleenin tuotteille. Yhtiöillä on yhdessä parhaat resurssit ja mahdollisuudet kehittää uusia ja edistyksellisiä ratkaisuja asiakkailleen.”
Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä

Fred Larseniin, puh. +358 400 906 311, sähköposti fred.larsen@lamor.com

Peter Øyeen, puh. +47 93 09 48 96, sähköposti peter.oye@markleen.com

Norjan Askerissa pääkonttoriaan pitävällä Markleen Groupilla on tuotantolaitoksia Espanjan Zaragozassa ja Ruotsin Åmålissa. Se on ollut suoraan mukana monissa eri öljyvuotojen torjunnoissa maailmanlaajuisesti, minkä ansiosta se on kartuttanut kestävien öljyntorjuntavarusteiden kehittämisessä tarvittavaa kokemusta ja asiantuntemusta. Markleen tarjoaa täydellisen öljyntorjuntatuotteiden valikoiman, joka on testattu kaikkein karuimmissa olosuhteissa.
www.markleen.com

Pääkonttoriaan Suomessa pitävä Lamor Corporation on paikkansa vakiinnuttanut, moniin eri tilanteisiin ja ilmasto-olosuhteisiin soveltuvien öljyntorjunta- ja ympäristöratkaisujen markkinajohtaja, jolla on toimistoja, asemia ja kumppaneita strategisissa paikoissa kaikkialla maailmassa. Lamor on sitoutunut öljyvuotojen torjunta-, keräys- ja puhdistustoimintoihin ympäri maailman. Yhtiö tarjoaa myös maailmanlaajuisia maaperän- ja vedenkäsittelypalveluja. .
www.lamor.com

Lamor-Markleen Press Release PDF

Sign up for our newsletter

Follow us on social media!